Hitta hantverkare, proffs eller butik

Om du letar efter någon form av hantverare, proffs eller butik har du hittat helt rätt. Här guidar vi dig till rätt startsida på våran portal så att du kunna hitta rätt.

Hitta hantverkare

Nedan ser du en lista över de olika typer av hantverkare som vi har guider till och kataloger över just nu. Välj den typ av hantverkare som du har behov av och vilken del av Sverige som du befinner dig i så ska vi kolla ihop dig med lämplit företag och hantverkare som dom tillhandahåller.

Lista över hantverkare

HantverkareBehörighet
BagareGesällbrev
BildhuggareGesällbrev
BilmekanikerGesällbrev
BilplåtslagareGesällbrev
BokbindareGesällbrev
BrodörGesällbrev
Lista över olika typer av hantverkare

Hitta proffs

Det finns gott om andra kvalificerade personer och tjänster man kan behöva få tag i och köpa, vilka inte faller inom kategorin hantverk och hantverkare. Nedan har vi sammanställt får lista över namn på olika typer av proffsroller och kompetenser vars tjänster man ofta kan behöva köpa på timbasis, eller i projektform.

Proffs titelKunskap och tjänster som erbjuds
AdvokatRådgivning inom olika juridiska ämnen
ArkitektTjänster inom byggkonstruktion och husritningar
ArboristEn trädvårdsspecialist som vårdar träd
Lista över olika typer av proffs

Hitta en butik

Ibland kan det vara bra att kunna hitta en fysisk butik där man kan gå in för att direkt köpa en vara eller en tjänst. Visst går det mesta att köpa online idag, men det finns i de flesta städer fortfarande gott om olika butiker och lokaler som tillhandahåller möjligheten att köpa olika varor och tjänster.

Nedan är en tabell över de olika några exempel på butiker och typer av lokaler du kan läsa mer om på vår sida just nu. Klicka här för en fullständig startsida med en lista över alla butiker på vår hemsida.

Typ av butik eller lokalÄndamål
AntikvarieHär kan du köpa och sälja olika, ofta äldre, föremål.
AuktionDetta är en lokal eller butik i vilken det ofta förekommer auktioner
ApotekI ett apotek kan du köpa olika typer av läkemedel och hälsokost

Hitta en leverantör av tjänst

Ibland kan det underlätta att söka efter hantverkare, proffs eller butik utifrån vilken tjänst som man vill köpa, om man är osäker på vilken typ av hantverkare eller butik som vanligtvis erbjuder tjänsten man efterfrågar.

Nedan listar vi vanliga tjänster som efterfrågas av både privatpersoner och företag. Klicka här för en fullständig startsida med en lista över alla tjänster på vår hemsida.

Hitta en återförsäljare av en produkt

Det finns situationer när det kan vara svårt att veta vilken typ av butik eller hantverkare man ska vända sig till för att få tag i en viss typ av produkt. Vi tillhandahåller därför också en katalog över företag och butiker som du kan kontakta för att få tag i speciella typer av produkter. Klicka här för en fullständig startsida med en lista över alla produkter på vår hemsida.